Flitsmeister viert 1 miljoen actieve gebruikers

Flitsmeister heeft de mijlpaal van 1 miljoen actieve gebruikers behaald. Hiermee is het veruit de grootste gratis verkeersapp van Nederland en België. Om dit te vieren is de app voor Android en iOS in een compleet nieuw jasje gestoken.

Onder andere door meerdere feedbacksessies te organiseren met enthousiaste gebruikers, is de app op een aantal punten aangepast. Zo heeft het melden van incidenten een prominentere plek gekregen, is de informatie beter af te lezen door verbetering van kleurgebruik en zijn de waarschuwingen voor incidenten en flitsers “full screen” geworden.

Bij alle aanpassingen van de app heeft Flitsmeister als doel om weggebruikers gemakkelijker, veiliger en voordeliger zijn reis te laten maken.

Location based advertising

Met de app Flitsmeister kunnen we de automobilist op een specifieke plek en tijdstip bereiken door middel van Location Based Advertising. Dit geeft ons veel mogelijkheden efficiënt bepaalde doelgroepen te targeten. In de kaart van Flitsmeister laden we zogenaamde pins in. Wanneer de gebruiker deze pins passeert kunnen zij tijdens de reis of naderhand een pushnotificatie krijgen. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Location based advertising? Onze accountmanagers vertellen je er graag meer over!

2017-04-05T13:43:14+00:00