Gran Turismo Sport2018-02-07T17:50:45+00:00

Project Description

0
Bereik Fixed Advertorials
0
Miljoen Video Views
0
Reacties

Gran Turismo Sport

Adverteerder: Gran Turismo
Bureau: in samenwerking met RTL Nederland
Looptijd: November 2017
Inzet: Redactionele artikelen, Social Media Campaign

Is de nieuwe game Gran Turismo Sport echt zo realistisch als iedereen beweert? In twee video’s met te gekke opdrachten nam StukTV het op tegen een team van BN’ers bestaande uit Jay Jay Boske, Tom Coronel, Nyck de Vries en Wouter Karssen. In de eerste video werd er in een simulator een ronde over het circuit gereden. Dat deze simulator achterin een rijdende vrachtwagen stond, maakte het niet veel makkelijker een goede tijd neer te zetten! In de tweede video mochten de teams het nogmaals tegen elkaar, maar dan in real-life op de Nürburgring met een Porsche 911 GT3 RS! Kijkers die reageerden onder de video maakten kans op de game Gran Turismo Sport.

De video’s werden beide op het netwerk van Mannenmedia gepushed door middel van redactionele artikelen op GPUpdate.nl en Autoblog.nl, ondersteund door social media. Tevens werd Wouter Karssen, presentator bij Autoblog.nl, ingezet als influencer door de video’s via zijn Instagram-kanaal te pushen.

Resultaten

De redactionele artikelen, met de embedded video’s, werden meer dan 45.000 keer gelezen. Daarnaast zorgde de ondersteuning op social media ervoor dat de twee video’s 1.2 miljoen video-views op Youtube behaalden en er meer dan 12.500 reacties werden geplaatst.

Bijna 20.000 potentiële deelnemers bezochten de aanmeldingspagina. De doelstelling van het aantal inschrijvingen werd vervolgens ruimschoots behaald, waardoor Land Rover een selectie kon maken van de meest geschikte deelnemers.

 

Benieuwd hoe deze video’s eruit zagen? Check deze hieronder!