Vacature Campaign Manager2018-12-20T16:12:05+00:00

Campaign Manager

Ben jij bovenmatig geïnteresseerd in online advertising, ben jij analytisch ingesteld en ben jij op zoek naar een baan bij een toonaangevende speler in de online media? Lees dan snel verder…

Functieomschrijving:

Als Campaign Manager ben jij verantwoordelijk voor traffic werkzaamheden en ben je de spin in het web als het gaat om de totstandkoming en uitlevering van zowel display- als branded content campagnes. Dit betekent dat jij campagnes inboekt, coördineert, optimaliseert en de klant voorziet van gewenste rapportages. Van het moment dat het materiaal bij ons binnenkomt, tot aan uitlevering van de campagne, zorg jij voor een succesvolle start en voltooiing van de campagne. Ditzelfde geldt voor branded content campagnes, waar jij de projectmanager tussen de adverteerders en de redacties van onze publishers bent.

De verschillende Ad-managementsystemen en SSP’s waar wij mee werken zullen voor jou bekend terrein worden. Je ondersteunt jouw collega’s van operations en werkt uiteraard nauw samen met de afdeling sales. Enerzijds ben je in het begin van een salestraject al betrokken bij bijvoorbeeld het geven van een forecast of het aanmaken van deal ID’s. Anderzijds voer jij waar nodig contact met mediabureaus, buyers, creatieve bureaus en andere partners. Jij zorgt er namelijk voor dat een campagne succesvol van start kan gaan. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de campagne van de klant een succes wordt en hier voor onze account managers commerciële kansen uit voortkomen.

In deze veelzijdige functie heb je een grote mate van zelfstandigheid en wordt het resultaat mede bepaald door jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen. Lijkt het je leuk om in een korte tijd de online mediawereld goed te leren kennen bij een jonge en innovatieve speler in de markt? Dan zit je bij ons helemaal goed!

Functie-eisen:

 • Je herkent jezelf in de volgende woorden: accuraat, analytisch, oplossingsgericht, zelfstandig, sterke persoonlijkheid, communicatief vaardig, gedreven en online minded;
 • Kennis of ervaring met Ad-managementsystemen en/of SSP’s;
 • Kennis of ervaring met Mobile advertising is een pré;
 • Relevante werkervaring in online traffic, sales en/of programmatic is een pré;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Doorzettingsvermogen bij het oplossen van technische vraagstukken

Wat wij bieden:

 • Uitdagende baan (40 uur) met veel verantwoordelijkheid en vrijheid bij een toonaangevende speler in de online media;
 • De kans om jezelf snel te ontwikkelen binnen een succesvolle organisatie;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Jong team met enthousiaste collega’s en leuke teamuitjes;
 • Goede arbeidsvoorwaarden;
 • Uitzicht op vast dienstverband

Contact:

Lijkt jou dit leuk en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Reageer dan snel door je CV én motivatie te sturen naar: jouke@mannenmedia.nl

Over Mannenmedia

Welkom bij het sterkste mannennetwerk van Nederland. Dagelijks brengen we merken tot leven onder de auto- en sportliefhebbende mannen in ons netwerk.

Ons netwerk is niet onze enige kracht. Bij ons draait het om de klant. We halen onze energie uit blije klanten en succesvolle campagnes. In een snel veranderende markt kun je niet stil blijven zitten; kennis veroudert snel, dus we raken nooit uitgeleerd.

Wij houden niet van praatjes. In de digitale mediawereld wordt al genoeg gebakken lucht verkocht. Daarom vinden wij het belangrijk om duidelijk te zijn, want dan kunnen we sneller vooruit. Wij zijn liever realistisch dan ja-knikkers.

Mannenmedia is een jong en dynamisch bedrijf dat hard groeit. Het is onze ambitie om de beste te zijn in het bereiken van mannen, maar tevens om de leukste te zijn! Zowel voor onze medewerkers, onze partners als onze opdrachtgevers. Wij bieden dan ook een informele en gezellige werksfeer waarbij persoonlijke ontwikkeling van medewerkers erg gestimuleerd wordt.