Wat we doen

Met onze creatieve advertentieoplossingen brengen we je merk of product graag onder de aandacht. We hebben een ruim aanbod van advertentiemogelijkheden en ontwikkelen zelf content voor onze klanten. Tevens kun je bij ons terecht voor concept-design. Zo zijn wij een one-stop-shop om mannen digitaal te bereiken.

We adviseren je graag over het zo effectief mogelijk inzetten van onze kanalen.

voor een krachtig resultaat

Advertising

Display advertising

Bij ons kun je terecht voor alle soorten display advertising. Van billboards tot aan mobile interscrollers, we kijken altijd naar de beste mogelijkheden om jouw merk of product onder de aandacht te brengen en de gewenste doelstelling te behalen.

Video advertising

Ook voor video-advertising ben je bij ons aan het juiste adres. Breng je campagne tot leven door middel van video op het grootste online mannennetwerk van Nederland. Wij bieden zowel pre-roll als in-page mogelijkheden.

Programmatic Advertising

Je advertenties geautomatiseerd inkopen? Dat kan via Programmatic Advertising. Onze gespecialiseerde programmatic-systemen geven je de mogelijkheid om op ons gehele netwerk diverse formaten in te kopen. We vertellen je er graag meer over.

Specs
Tarieven

Content

Branded content

Contentmarketing is hot. Content is King. We brengen merken en producten tot leven via redactionele content. Zo verspreiden we de gewenste boodschap binnen ons netwerk via artikelen, advertorials, reviews en meer.

Video Content

Als expert in communicatie binnen de branche, weten we als geen ander hoe we video kunnen inzetten om de Nederlandse mannen en vrouwen te bereiken. Via een eigen videoproductiebedrijf ontwikkelen we video’s die tot de verbeelding spreken.

Social media campagne

Een social media campagne is de perfecte manier om snel buzz te creëren bij je doelgroep. Via Facebook, Instagram en Twitter bereiken we maandelijks ruim één miljoen mensen. We helpen je graag in het snel en effectief bereiken van je doelgroep.

Specs & Tarieven op aanvraag